αφυγραντήρες Meaco - επίσημη ιστοσελίδα

Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα για τους αφυγραντήρες Meaco (UK) στην Κύπρο. Η Meaco είναι βρετανική εταιρεία, ιδρύθηκε το 1991 από τον Chris και Michelle Michael και εξακολουθεί να βρίσκεται σε ιδιωτική ιδιοκτησία παρά το γεγονός ότι έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο σημαντικές και βραβευμένες φίρμες στην Ευρώπη. Η τεχνική σχεδίαση των αφυγραντήρων Meaco στηρίζεται στην εμπειρία που έχει αποκτηθεί πάνω από 20 χρόνια στο χώρο ελέγχου της υγρασίας, όχι μόνο για τις απαιτήσεις οικιακής αφύγρανσης, αλλά και στον απαιτητικό κόσμο των μουσείων και γκαλερί τέχνης.

αφυγραντήρες ποιότητας Meaco

Εξελίσσει συνεχώς τους αφυγραντήρες της αναφορικά με την αποδοτικότητα και την κατανάλωσή τους. Δίνει λύσεις στα προβλήματα της αυξημένης ή υπερβολικής σχετικής υγρασίας στο σπίτι ή στο γραφείο με δοκιμασμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας και κυρίως αποτελεσματικά. Οι αφυγραντήρες Meaco δεν κάνουν τίποτα άλλο από αυτό που υπόσχονται, αποτελεσματική αφύγρανση με χαμηλό κόστος λειτουργίας.

Από το 2014 και για τέσσερις συνεχόμενες χρονιές οι αφυγραντήρες Meaco κερδίζουν το βραβείο καλύτερης αγοράς ''Best Buy'' στη Βρετανία από το ανεξάρτητο περιοδικό δοκιμών ''Which''. Η καταξίωση της ποιότητας των αφυγραντήρων Meaco είναι η ικανοποίησή μας. Ακόμα δε περισσότερο, όταν η αναγνώριση των προϊόντων Meaco προέρχεται από τους ίδιους τους καταναλωτές σε όλη την Ευρώπη. Οι φανταστικές αξιολογήσεις των πελατών μας σε Αγγλία, Γαλλία, Νορβηγία, Ελλάδα, Κύπρο και άλλες χώρες είναι η απόδειξη ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο, δημιουργώντας αφυγραντήρες που δίνουν λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα υγρασίας, συμπύκνωσης και μούχλας. Οι αφυγραντήρες Meaco εγγυώνται τη μέγιστη αποτελεσματικότητα, με τη χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος.

Λογική ελεγχου Meaco - χαμηλή κατανάλωση

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα της επιπλέον λεπτομέρειας που μπορείτε να ωφεληθείτε από ένα αφυγραντήρα Meaco είναι η νέα Λογική Ελέγχου των αφυγραντήρων Meaco. Με τη Λογική Ελέγχου Meaco θα έχετε την καλύτερη δυνατή ισορροπία μεταξύ εξοικονόμησης χρημάτων και αφύγρανσης. Όταν ο στόχος της σχετικής υγρασίας που επιλέγετε έχει επιτευχθεί, ο αφυγραντήρας Meaco θα λειτουργεί μόνο τον ανεμιστήρα 5 λεπτά για να ελέγξει ότι η σχετική υγρασία είναι σε επιθυμητά επίπεδα. Στη συνέχεια θα σταματήσει την λειτουργία του για 30 λεπτά, μετά θα ξεκινήσει τον ανεμιστήρα και πάλι για 5 λεπτά για να ελέγξει τη σχετική υγρασία δωματίου, αν η σχετική υγρασία έχει αυξηθεί πάνω από το προκαθορισμένο επίπεδο, ο αφυγραντήρας θα αρχίσει να λειτουργεί και πάλι. Εάν η σχετική υγρασία είναι κάτω από το προκαθορισμένο επίπεδο τότε ο αφυγραντήρας θα σταματήσει και πάλι για άλλα 30 λεπτά. Αυτή η διαδικασία μειώνει σημαντικά το κόστος λειτουργίας του αφυγραντήρα Meaco και εξοικονομεί πολλά χρήματα, έως και 80% της ενέργειας που χρησιμοποιείτω στο παρελθόν...

Η λογική ελέγχου Meaco είναι διαθέσιμη στα μοντέλα: Meaco DD8L, DD8L Zambezi και Meaco 20L Platinum

αφυγραντήρες με συμπιεστή (compressor) V/S αφυγραντήρες με ξηραντικό υλικό ''ζεόλιθο'' (desiccant)

Οι αφυγραντήρες χρησιμοποιούνται για αρκετές δεκαετίες. Σήμερα υπάρχουν δύο κυρίως τύποι αφυγραντήρων – με συμπιεστή (compressor) και ξηραντικό υλικό ''ζεόλιθο'' (desiccant).

αφυγραντήρες με συμπιεστή (compressor)

Ο αφυγραντήρας με συμπιεστή χρησιμοποιεί μοτέρ (όπως αυτό του ψυγείου) και ψυκτικό. Παίρνει τον αέρα δωματίου, τον οδηγεί σε υγρά πηνία και καθώς τα πηνία είναι ψυχρά, το νερό συμπυκνώνεται και ρέει προς το δοχείο νερού. Στη συνέχεια ο αέρας θερμαίνεται στα επίπεδα της θερμοκρασίας δωματίου και εξέρχεται από τον αφυγραντήρα.

Σημαντικό: Οι αφυγραντήρες με συμπιεστή, εξαιτίας του τρόπου λειτουργίας τους, θα πρέπει να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο σε χώρους που θερμαίνονται και διατηρούν μια θερμοκρασία γύρω στους 20°C και όχι κάτω των 15°C.

αφυγραντήρες με ξηραντικό υλικό ''ζεόλιθο'' (desiccant)

Ο αφυγραντήρας Meaco desiccant δεν έχει κανένα ψυκτικό, ή συμπιεστή – μοτέρ. Διαθέτει έναν αφυγραντικό τροχό, γεμάτο από απορροφητικό, ξηραντικό υλικό που ονομάζεται ζεόλιθος, ο οποίος περιστρέφεται αργά και όπως έρχεται ο αέρας του δωματίου σε επαφή με τον τροχό η περίσσεια υγρασία απορροφάται από τον τροχό. Το ξηραντικό απορροφητικό υλικό αναγεννάται από μία θερμική αντίσταση στο εσωτερικό του αφυγραντήρα και ο εναλλάκτης θερμότητας διαχωρίζει τη θερμότητα από την υγρασία. Ο ξηρός αέρας που διαχέεται στο δωμάτιο είναι 10 – 12°C θερμότερος από τον αέρα του δωματίου. Αυτό καθιστά τους αφυγραντήρες Meaco τεχνολογίας desiccant δημοφιλείς σε εφαρμογές όπου οι χώροι είναι κρύοι ή δε θερμαίνονται ικανοποιητικά. Αφενός είναι οι μονοί που μπορούν να λειτουργήσουν αποτελεσματικά σε χαμηλές θερμοκρασίες, αφετέρου η επιπλέον ζέστη που προσδίδει ο αφυγραντήρας Meaco τεχνολογίας desiccant βοηθάει στη θέρμανση του χώρου.

συμβουλές – οδηγός για την επιλογή του κατάλληλου αφυγραντήρα

Για αποτελεσματικό έλεγχο της υγρασίας είναι απαραίτητο να επιλέξετε τον σωστό αφυγραντήρα. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το καθοριστικό κριτήριο είναι εάν ο χώρος σας θερμαίνεται σωστά και έπειτα το εμβαδόν αυτού. Για χώρους που η θερμοκρασία είναι κάτω από 15°C είναι απαραίτητος ένας αφυγραντήρας desiccant, όπως ο Meaco DD8L Zambezi και Meaco DD8L.

Η Tradeway, ως ο επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Meaco Αγγλίας στην Κύπρο, παρέχει 2 χρόνια εγγύηση αποκλειστικά για όλα τα μοντέλα αφυγραντήρων Meaco που εισάγει και που έχουν αγοραστεί από το επίσημο δίκτυο διανομής παγκυπρίως.

H πολυετής μας εμπειρία θα σάς φανεί χρήσιμη στο να επιλέξετε τον κατάλληλο αφυγραντήρα προκειμένου να λύσετε το πρόβλημα υψηλής υγρασίας, μούχλας, συμπύκνωσης υγρασίας.

Tradeway αποκλειστικός αντιπρόσωπος Meaco Κύπρου.

57 Κλίμης (Βιομηχανική Περιοχή Αραδίππου), 7101 Αραδίππου, Λάρνακα, Κύπρος.

Τ: 99648317, 24628158 Φ: 24665537

info@meacocyprus.com, www.meacocyprus.com

meaco cyprus

Αφυγραντήρες Meaco

Meaco DD8L

Meaco DD8L Zambezi

Meaco 20L Platinum