Τιμή / Price: €195

Καθαριστής Αέρα Ιονιστής 

Air Purifier 

MeacoClean CA-HEPA 47×5

Καλύπτει μέχρι 78m³

Δεν υπάρχει αμφιβολία για το γεγονός ότι ο καθαριστής αέρα ιονιστής MeacoClean CA-HEPA 47x5 είναι μια όμορφη συσκευή, που εντάσσεται διακριτικά στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού. Μικρό σε διαστάσεις και αθόρυβο στη λειτουργία, ο καθαριστής αέρα ιονιστής MeacoClean CA-HEPA 47x5 είναι η συσκευή που δημιουργεί δοκιμασμένα ένα υγιές περιβάλλον διαβίωσης και θα κάνει μια πραγματική διαφορά στην ποιότητα της ζωής σας

6 στάδια καθαρισμού!

Ο καθαριστής αέρα ιονιστής MeacoClean CA-HEPA 47x5 κάνει ακριβώς ό,τι υπόσχεται. Καθαρίζει τον αέρα δωματίου από αερομεταφερόμενα σωματίδια μικρότερα από 0.3 microns. Καταπολεμά τη γύρη, καπνό τσιγάρου, σκόνη, ακάρεα σκόνης, σπόρια μούχλας, ρύπανση, ιούς και βακτηρίδια, VOCs, τρίχωμα ζώων. Απλά συγκρίνετε τα απότελέσματα CADR (CLEAN AIR DELIVERY RATE) του καθαριστή αέρα ιονιστή MeacoClean CA-HEPA 47x5 με άλλα προϊόντα της ευρωπαϊκής αγοράς. 

Όσες περισσότερες φορές ο αέρας δωματίου περνάει μέσα από τον καθαριστή αέρα ιονιστή MeacoClean CA-HEPA 47×5, τόσο καθαρότερος θα γίνει.

Όγκος αέρα δωματίου: Μετρήστε το μήκος, το πλάτος και το ύψος του δωματίου σας σε μέτρα και πολλαπλασιάστε τα τρία μαζί για να σας δώσει το κυβικό όγκο του αέρα του δωματίου [m³]. Εάν τα συμπτώματα είναι ήπια, τρεις φορές την ώρα, θα είναι μια χαρά, πέντε φορές την ώρα, θα δώσει καλύτερα αποτελέσματα. Εάν η αλλεργία σας είναι σοβαρή, θα πρέπει να υπολογίσετε επτά ή οκτώ φορές αλλαγή του αέρα ανά ώρα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

ΦΥΛΛΑΔΙΟ: MeacoClean CA-HEPA 47x5

MEACO CA-HEPA 47X5 AIRPURIFIER GREEK.pdf

Ο καθαριστής αέρα ιονιστής MeacoClean CA-HEPA 47×5 προσφέρει ένα σύστημα καθαρισμού αέρα 6 σταδίων.

Πακέτο φίλτρων MeacoClean CA-HEPA 47x5

Σετ τριών φίλτρων HEPA και Ενεργού Άνθρακα. Το φίλτρο θα πρέπει να καθαρίζεται τακτικά με ηλεκτρική σκούπα. Ποτέ με νερό! Εάν μετά από κάποιο διάστημα χρήσης παρατηρήσετε ότι παρότι καθαρίζετε το φίλτρο, αυτό δεν επανέρχεται στη λευκή του μορφή, τότε θα πρέπει να το αντικαταστήσετε με νέο φίλτρο.

Τιμή / Price:  €56   €53.55